Ridetur paa Island 2012

BeatriceDeltagerliste

Posted by Beatrice Sat, June 16, 2012 17:16:44

Hej, Jag heter Beatrice och ska med på turen. Jag tycker om att vara ute i naturen och längtar efter att få uppleva Island.  Jag försöker rida 1-2 gånger i månaden. Är kompis med Isa. Ska bli kul att träffa er alla!

DeltagerDeltagerliste

Posted by Jørn Sun, April 15, 2012 22:55:25

Hej!

Jeg hedder Jørn. Jeg har redet i ca. 5 år, en gang om ugen på en rideskole med islandske heste. Jeg var på rideferie i Island i 2011. Det blev en lidt anstrengende tur, fordi vi red i højlandet, og lange strækninger var over lavamark med løse sten. Det var koldt, det blæste og så regnede det hele ugen. Vi undgik så til gengæld myggene. Håber på bedre vejr i år.

Dage i ReykjavikRejsen til Island

Posted by Dorte Sun, April 08, 2012 12:55:27

Hej Alle.

Jeg har nu købt flybillet og kommer til Reykjavik den 29. juni sent om aftenen. Jeg ved, at Eva også er ankommet.

Jeg er der primært for at møde jer, og være behjælpelig med oplysninger. Jeg ved naturligvis ikke alt - men jeg ved da hvor det store turistkontor er, hvor man kan købe billigt uldgarn, hvor den bedste cafe, Ba-ba-lu ligger samt hvor man finder de bedste spisesteder, hvorfra man starter hvalsafari, hvorfra bussen til Den Blå Lagune afgår, og måske nogle flere småting.

Jeg har endnu ikke anskaffet mig en mobiltelefon eller lært at SMS`se men jeg satser stærkt på at kunne inden turen til Island.

Derfor regner jeg med, at sætte mig med en kop the og nyde solen fra tagterrassen på Ba- ba-lu, når jeg får øjne den 30. juni. Så kan vi jo ringes ved, evt. ses, og hvis der er nogen, der synes, det kunne være hyggeligt at lave noget sammen, kan det aftales og vi kan ligeledes aftale at gå ud og spise sammen om aftenen, dem måtte have lyst.

Glæder mig til at se jer alle sammen. K.h. Dorte.

Preben og MariaDeltagerliste

Posted by Preben Mon, March 12, 2012 14:41:31

Blog image

Hej,

Vi er far og datter på henholdsvis 60 og 23 år. Billedet er fra vores første Islands tur med Ishestar i 2007 og vi har glædet os til at komme afsted igen lige siden. Vi ser derfor meget frem til turen til juli!

Hej jeg hedder Eva og jeg rider kun 1 time hver 14. dag på islandske heste. Denne tur en længe ønsket drøm, så jeg glæder mig til at opleve naturen og hestene. Jeg vil gerne rejse til Rejkjavik nogle dage før, så er der andre der vil med kan vi evt dele værelse.Deltagerliste

Posted by Eva Fri, March 09, 2012 18:23:03

Blog image

KarenDeltagerliste

Posted by Karen Thu, February 23, 2012 11:51:58

Jeg er blevet fan af islænderne især ved at ride hos Dorte. Jeg glæder mig helt vildt til at opleve hestene i deres naturlige omgivelser, selv om de jo kan tilpasse sig lidt af hvert! Anne-Mette og jeg kender hinanden, og vi rider dressur på forholdsvis almindelige heste. Her er jeg med Jökull fra sidst jeg var i Østrup.Blog image

IsaDeltagerliste

Posted by Isa Nuutinen Tue, February 21, 2012 20:12:04

Blog imageHej,

jag är nybörjare vad det gäller ridning, men ska träna flitigt under våren så att jag kan hänga med er andra. Har precis hittat ett stall och ridskola som har islandshästar och som verkar bra.... och jag riktigt längtar till sommaren och ridturen. Ska bli jätte spännande och härligt!

Anne-MetteDeltagerliste

Posted by Anne-Mette Tue, February 21, 2012 16:51:38

Jeg er med på turen og glæder mig. Jeg rider ca. 3 gange om ugen - dressur. Og så trænger man til at ride på ordentlige heste en gang i mellem. Hilsen Anne-Mette Gjøderum
Blog image